Over mij

Sjors Broeders

Sjors Broeders
Sjors Broeders Finance B.V. is opgericht door… u raad het al Sjors Broeders. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in accountancy en bedrijfsleven heb ik in 2009 besloten om mijn carrière 100% als zelfstandig ondernemer voort te zetten. En niet zonder succes. Vanaf de start is mijn onderneming gestaag gegroeid.

Eén van de redenen om als zelfstandig ondernemer te starten is gelegen in het feit dat ik in 2009 mijn opleiding tot belastingadviseur bij het Register Belastingadviseurs volledig heb afgerond. Na eerdere opleidingen waaronder HEAO-BE, Staatspraktijkdiploma Boekhouden (SPD) en Leergang Controller wilde ik mijn fiscale kennis uitbreiden. In het Register Belastingadviseurs heb ik destijds een praktijkgerichte beroepsvereniging gevonden. Mede door middel van het Permanente Educatieprogramma is de fiscale kwaliteit gewaarborgd.

Waar anderen nog wel eens steken laten vallen als het gaat om basale zaken zoals bereikbaarheid, prijsniveau en frequente wisselingen in contactpersonen onderscheid ik mij door met veel energie en plezier op een proactieve wijze mijn diensten uit te voeren waarbij ik zaken als kennis, kwaliteit, goede bereikbaarheid en een korte reactietijd hoog in het vaandel heb staan.

Contact

Wilt u ook overzicht in uw administratie?